Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

22.1

Viikko sitten aloitimme näyttelyvuoden perinteisesti Kajaani KV:ssä. Minulla matkassa mukana oli vain Hile ja seuraksi saatiin jälleen Anna kera Tiuhtin (savumerkin tiikelililja) ja Jaana kera Epun (Hippusen Cepponen). Meillä oli oikein hauska ja ERInomainen päivä. :) Tuomarina toimi Riitta Lahtovaara.

Hippusen Cepponen NUO ERI2 SA"Erinomainen maskuliininen uros joka rungolta voisi olla lyhyempi. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen ylälinja ja häntä. Täyteläinen runko. Oikeat kulmaukset edessä, takaa niukahkot. Takaliikkeessä saisi olla enemmän draivia."

Eppu

Savumerkin Sudenmarja "Hile" AVO ERI2
"Erinomainen feminiininen mittasuhteiltaan oikea narttu. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen ylälinja ja häntä. Erinomainen runko. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Oikea karvanlaatu mutta niukka turkki. Kevyt liike. Luonne ok."

(c) Kaisa Kaarre

(c) Kaisa Kaarre

(c) Kaisa Kaarre

Sain myös viedä kehään junioriuroksen Steffen (Savumerkin Charlie Brown) ja se tempaisi kunnolla ollen lopulta ROP kera SERTin. Onnea Sannalle ja omistaja Kaisalle hienosta tuloksesta :) 
(c) Kaisa Kaarre

Meidän juniori täytti eilen puoli vuotta. Mihin se pikkupallero onkaan hävinnyt ja tilalle tullut näin iso mies? Sunnuntaina ajellaankin sitten Kuopion jalostuspäiville jossa Huuko esiintyy eka kertaa pikkupennuissa. Jännittää jo kovasti.

Hileen kanssa vietettiin "laatuaikaa" ihan kahdestaan. Se tuntuu tekevän juoksuja niin ei lenkkeilystä uroksien kanssa tunnu tulevan mitään kun ovat vain pepussa kiinni. Kivaa vaihtelua itsellekin, pitäisi useammin ottaa ja lähteä vain yhden koiran kanssa. :)

Meidän lenkkitiimi sai torstaina vahvistusta kun joukkoon liittyi kodinvaihtajana kaverille tullut labradori Nipsu. Hauska kaveri ja vauhtia tuntuu riittävän, pistää porukkaan vauhtia. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti