Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

tiistai 9. joulukuuta 2014

9.12.2014

Onpa aikaa taas kulunut edellisestä kirjoituksesta. Huomaa kun ei ole pentuja pyörimässä jaloissa niin ei tule päiviteltyä niin ahkerasti. :) 

Meille ei kummempia kyllä kuulu, Helmi on kasvattanut talvinuttua ja alkaa jo näyttää taas ihan lapinkoiralta. Kajaanin tamminäyttelyyn olen sen ilmoittanut kera Minnin. Minnikin on kohtuullisessa turkissa jo. Mukavaa päästä pitkästä pitkästä aikaa kehään! Harmi kun täällä lähistöllä ei noita näyttelyitä oikein ole, itsellä kun töiden takia talvisin on hyvin vaikea kovin monen päivän reissuja tehdä.. Pyörähdettiinhän me B-pentusten kanssa Pellon pentunäyttelyssä viimekuun lopulla. Matkassa mukana Anna ja Hilla, Jenni ja Tuuli, sekä Minä lainakoira Konstan kanssa. Tosi mukava reissu ja pennut käyttäytyi niin hienosti ! Ja omistajat myös ;) Konstan tuliaisina VSP-pentu kera kp:n, Tuuli pikkunarttujen 2 ja Hilla 3. Tessukin tuli Rovaniemeltä moikkaamaan sisaruksiaan, olipa kiva nähdä sitäkin. Hyvin sujui painit kaikkien sisarusten kesken. 

Konsta 5,5kk VSP-pentu

Tuuli (Bohjoistuuli), Hilla (Bäivänsäde), Konsta (Bobbakonsti), Tessu (Bakkasukko)




Hipulle pyysin prcd-PRA-testauksen jokunen aika sitten laboklinikilta. Verinäyte siellä jo olikin pompen-testauksen takia jo. Tulokset tuli viikossa ja Hippu on terve eli A!!! Eli A-pentue on kokonaisuudessaan terve ja nyt voin miettiä kevään suunnitelmia eteenpäin.. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti