Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

perjantai 22. elokuuta 2014

Tapahtumarikas viikko

Viikko sitten pyörähdettiin Taivalkosken näyttelyssä Hipun ja Minnin kanssa. Odotukset ei olleet taaskaan korkealla karvanlähtöjen yms. takia. Hippu yllättikin iloisesti saamalla Mari Lackmanilta ERIN ja sijoittuen kilpailuluokassa kolmanneksi. :)
Arvostelu: "6v,erinomainen tyyppi, mutta hieman mittasuhteiltaan pitkä. Kauniit päänlinjat, hyvät korvat, hyvät kulmaukset ja oikea-asentoiset raajat. Hyvä häntä, karvapeite ei parhaimmillaan, laatu ok. Liikkuu hieman kapeasti edestä,takaa hyvällä takapotkulla. Hyvä luonne. "

Minnille EH, tuomari Soile Bister. 
"Hyvä luustoinen, mutta vielä turhan rungoton feminiininen narttu, jolla sopiva rungon vahvuus. Turhankin voimakas otsapenger. Silmät voisivat olla tummemmat. Niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Sopivasti päivänvaloa rungon alla. Tulisi liikkua maatatavoittavammin ja tehokkaammin. Erinomainen luonne. "

Meillä olisi ollut eilen Minnin kanssa lähtö reissuun Viroon, siellä olisi ollut tänään ryhmänäyttely ja vkl kansainväliset näyttelyt. Kaikki meni nyt sitten pilalle Minnin loukattua sunnuntaina jalkansa. Antura halki ja kolme tikkiä siihen. Harmittaa suuresti! Onneksi ei kuitenkaan pahemmin käynyt. 

Tiistaina ajeltiin Heidin ja pikku-Blissin kanssa Lapinlahdelle yöksi ja keskiviikkona luovutettiin Bliss uusille omistajille. Kiitos Petralle (kennel Syysauringon) kaikesta avusta ja tulkkauksesta! :) Blissin uusi koti on Pietarissa Natalia Kuschirenkon luona. Hyvin kuulostaa poika sopeutuneen uuteen laumaansa ja matkakin oli mennyt mukavasti. :) Muutama kuva uudesta kodista: 

Niin tosiaan, siltähän tuo myös näyttää että Konsta-poika jäi kotiin asumaan. :-D Ei siinä kyllä näin pitänyt käydä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti