Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

9.7.

Helmi (Miskajasmin Pakkashelmi) testattiin aiemmin viime keväänä DM:n osalta kantajaksi. Testautin nyt sen tyttäret Bäivänsäteen ja Dalventai'an ja saatiin iloisia ja surullisia uutisia. Dalventaika "Hertta" on terve, mutta Bäivänsäde "Hilla" valitettavasti sairastumisaltis kyseisen sairauden osalta. Nyt toivotaan että Hillalle tuo sairaus ei ikinä puhkea, sepä selvinnee sitten useammin vuoden kuluttua.. Tämän diagnoosin saatuani toivon entistä enemmän että lapinkoira ihmiset innostuisivat enemmän testaamaan koiriaan. 

Eilen metsälenkkeiltiin 10 lapinkoiran voimin ja voi että meillä oli mukavaa! Mäkäräiset tahtoivat kyllä olla kiusana, mutta koiria ne eivät onneksi tuntuneet haittaavan..


Hani (Stephanie) 4kk

Hertta (Hippusen Dalventaika) 3kk
HerttaPapu (Hippusen Duiskutuuli) 3kk

Hani (Stephanie) 4kk


Eppu (Hippusen Cepponen) 2v

sisarukset Hertta ja Papu

Hilla (Hippusen Bäivänsäde) 3v


Tullaan! Takana vas. Stephanie, Hippusen Cepponen, Savumerkin Sole poka mikhään, Savumerkin Sudenmarja, alhaalla Hippusen Dalventaika, Hippusen Duiskutuuli ja Hippusen Bäivänsäde

Hile (Savumerkin Sudenmarja) 2,5v

vas. Savumerkin Sole poka mikhään, Savumerkin Tiikerinlilja, Hippusen Cepponen, Hippusen Duiskutuuli ja StephanieEi kommentteja:

Lähetä kommentti