Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Pentunäyttelyä ja pentujen odotusta

Viime viikko meni suurimmaksi osaksi Jyväskylässä lomaillen ja viikonloppuna pyörähdettiin Huukon kanssa parissa pentunäyttelyssä. Kivasti meni, Huuko oli molempina päivinä VSP-pentu, siskonsa Assin viedessä voiton. Lauantaina tuomarina Perttu Ståhlberg, joka oli Huukosta tätä mieltä:
"Hyvä koko. Vahva luusto. Hieman pitkärunkoinen. Vahva, pitkä kuono. Kallo kesken kehityksen. Tummat hyvät silmät. Taittokorvat. Hyvä kaula ja ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hyvä lanneosa. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman alaskiinnittynyt ja riittävän ylhäällä kannettu häntä. Hyvänlaatuinen karva. Tasapainoinen liike."

Sunnuntaina tuomarina vuorostaan Markku Mähönen. 
"Oikeat mittasuhteet ja ääriviivat. Hyvä pään muoto. Kauniit taittokorvat. Hyvä kaula, ala- ja ylälinja sekä hännänkiinnitys. Lupaava eturinta ja runko. Hyvät kulmaukset. Keskivahva raajaluusto. Liikkuu hyvin tähän ikään. Riittävän karhea peitinkarva. Miellyttävä käytös"

Savumerkin Sole niin justiinsa ROP & Savumerkin Sole poka mikhään VSP

Huuko lauantaina

Helmillä odotusta takana 45vrk. Kovasti se oli vajaan viikon aikana kasvatellut masua, vielä olisi 2,5vk jännitettävää edessä! Nyt keskitytään odottamaan pentuja <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti