Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

maanantai 10. lokakuuta 2016

Tornio ER

Lappalaiskoirat ry:n syysnäyttely järjestettiin tänä vuonna Torniossa. Lauantaina järjestettiin terveystarkastuksia joihin osallistuivat Bäivänsäde "Hilla" ja Commervenkki "Ukko" molemmilla silmät OK ja polvet 0/0, hieno juttu :) Illalla osallistuin itse ensimmäistä kertaa syyskokoukseen, mielenkiintoista oli käydä kuuntelemassa. 

Sunnuntaina oli vuorossa erikoisnäyttely, joihin olin ilmoittanut Hipun,Helmin, Hileen ja Hillan. Odotukset eivät olleet korkealla huonon karvatilanteen takia ja tulokset yllättivät positiivisesti :)

Erätulenloru "Hippu" VET ERI
"musta ruskein merkein, ihanne koko, hyvät mittasuhteet, hyväluustoinen pää, jäntevä runko, erinomainen raajaluusto ja kulmaukset, normaali turkki ja häntä, hyvä luonne ja liikehdintä"Miskajasmin Pakkashelmi "Helmi" VAL ERI

"Tummanruskea vaalennoksin, ihanne koko, hyvät mittasuhteet, ylhäällä hammaspuutoksia, muuten hyvä pää, runko ja raajarakenteessa ei huomautettavaa, hyvä karvapeite ja häntä, esiintyy ja liikkuu hyvin"


Savumerkin Sudenmarja "Hile" NUO ERI4

"Tummanruskea vaalennoksin, ihanne koko, aavistuksen siropiirteinen pää, jäntevä runko, kokoon riittävä raajojen voimakkuus ja kulmaukset, hyvä peitinkarva, niukka pohjavilla, muhkea hyvä kaarinen häntä, kaunis liike, hyvä luonne"


Hippusen Bäivänsäde "Hilla" AVO H

"Tummanruskea vaalein merkein, hieman matalan vaikutelman antava, hyvä vahvaluustoinen pää, tanakka hyvä runko, saisi olla hieman tiiviimpi, hyvä raajaluusto ja kulmaukset, karkea hyvä turkki, korkea-asentoinen häntä, voisi olla pitempi, normaali luonne ja liikunta."

Hippusen Cepponen "Eppu" JUN EH


Treffattiin myös A-pentueesta Gutia (H. Ainutlaatuinen) pitkästä aikaa, oli ihana nähdä! :) Naamasta tulee niin mieleen emänsä Hippu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti