Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Rovaniemi RN

Eilen ajeltiin Annan ja Jennin kanssa Rovaniemelle ryhmänäyttelyyn. Sää oli sateinen ja vähän jännitti tuleeko vettä kaatamalla vaikka säätiedotus kyllä lupasi ettei päivällä pitäisi sataa..Ja onneksi ei satanut, ilma oli oikein sopiva! :)
Paikanpäälle saapui myös turisteloimaan Hippusen Bakkasukko "Tessu", olipa kiva nähdä poikaa pitkästä aikaa. Saatiin napattua sisaruksista myös kuva joka tulee jäljenpänä. Ensin kehässä pyörähti Hile tuloksella PEK1 KP ROP-PENTU!
Tuomarina Raimo M Viljanmaa. Hileen arvostelu:
"Jo mitan täyttävä narttu. Erinomainen liike. Aavistuksen kevyt kuono, muuten oikealinjainen pää. Hyvät korvat. Rungoltaan tiivis, hyvä ryhtinen. Ikään nähden sopivan järeä. Kokonaisuuteen sopivat oikealinjaiset raajat. Turkki vielä hieman makaava. Erinomainen häntä."

Kehä ei ollut mitenkään mukava alusta juosta niin itselle kuin koirallekaan mutta suht hyvin siitä selvittiin! Kehässä pyörähti myös Hilla tuloksella JUK EH4 ja Tuuli JUN EH. Hillan arvostelu:
"Normaali liike. Hyvä pää ja korvat. Rungoltaan jo voimakas, joka mittasuhteiltaan oikea. Sopivan voimakkaat raajat, jotka tulisi olla paremmin sirot. Turkki voisi olla pystympää ja häntä tiiviimmin selässä."

Katseltiin lapinkoirat loppuun ja otin kerrankin kaikista kuvat jotka löytyy täältä






Tämmöinen ihana yllätys tuli moikkaamaan meitä näyttelyalueen parkkipaikalle, eli Hippusen Commervenkki melkein 12vk <3 Niin ihana pieni mies! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti