Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Varkaus KV

Perjantai aamupäivä meni koirien lenkkeilytyksen ja Minnin pesun merkeissä. Tulipahan taas kirottua että kuka käski hommata tällaisen turkkihirviön kun sen laittamiseen meni taas useampi tunti (Helmin harjaus 10min...) No eikä, onhan se niin ihana tapaus ja välillä tuon turkin kanssa tappelu on ihan terapeuttistakin. :D Iltapäivästä pakattiin sitten Heidin kanssa autoon itsemme lisäksi 7koiraa ja tavarat.. Oli siinä volvo vähän täynnä. Minun tyttöjen lisäksi 2aikuista aussieta ja 3pentua. No hyvin mahduttiin ja hyvin matkasta Lapinlahdelle selvittiin. Yön yli nukuttuamme matka jatkui kohti Varkautta. 
Olihan se päivä sitten vähän sellaista edestakaisin juoksemista, Minnin ja Helmin kehät sijaitsivat aivan vastakkaisilla puolilla aluetta ja molemmat kehät oli merkitty alkavaksi 11.45. No hyvin kerkesin kuitenkin käydä ensin Minnin esittämässä ja sitten Helmin ja kerkesin jopa tuttujen kanssa vähän jutella. Ihana oli nähdä pitkästä aikaa mm. Helmin isää Lucaa (Staalon Åregano) <3
Minnin tulos tällä kertaa AVO ERI1 SA PN4 VASERT ja Helmin VAL ERI2.
Erittäin tyytyväinen olen molempiin vaikka aavistuksen harmittaa tuo Minnin varasert taas. :D Lähellä mutta erittäin kaukana.. Noo jatkamme "metsästystä", onpahan jotain minkä takia juosta näyttelyissä..Minnin arvostelusta en saa oikein selvää, mutta Helmin arvostelu tulee tässä, tuomarina Matti Tuominen:

"4v. Tyypiltään erinomainen hyväluustoinen narttu, jolla hyvä runko ja 
raajakarvoitus. Pää ja ilme ok. Hyvin kapeat takaliikkeet. Hyvä sivuliike. Hyvät korvat ja häntä. Esiintyy erinomaisesti." 

Helmistä on myös kehässä kuvia


Helmin pennutkin täyttivät jo 11kk, tässäpä omistajien ottamia kuvia kakaroista

Koda 11kk

Bliss 11kk

Tessu 11kk

Hilla ja Tuuli 11kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti