Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

maanantai 27. huhtikuuta 2015

27.4

Perjantaina 24pv kävimme Minnin ja Helmin kanssa silmätarkastuksessa. Lääkärinä toimi Elina Pietilä. Minni (Fluffytic Sweet Minnie) silmät terveet, Helmi (Miskajasmin Pakkashelmi) muu vähämerkityksellinen katarakta: todettu. Selitteellä etuosassa saumalinjan risteyksessä yksittäinen pieni samentumapiste. Ensi reaktio oli järkytys, itku kurkussa kotiin tutkimaan asiaa tarkemmin ja onneksi kyse ei ole kovin vakavasta asiasta.. Uusintatarkistus vuoden päästä ja katsotaan sitten mikä tilanne. Vaan sanomattakin selvää että harmitus on suuri. 

Käytiin myös treenaamassa Helmin pentujen kanssa viime viikolla. Mukana olivat Konsta ja Tuuli, Hilla jäi pois ensimmäisten juoksujen takia. Treenattiin vähän näyttelykäyttäytymistä ja annettiin myös Hileen painia isompien kanssa. Mukava oli taas nähdä, ihanaa kun nämä asuu niin lähellä :)
Konsta 10kk

Tuuli 10kk

Hile kiusaa Konstaa

Hile ja Konsta

Hile 4kk , Konsta ja Tuuli 10kk

Mitäs meille muuta, lenkkeilty on kovasti kun täällä on nyt aivan ihanat kevät kelit! Hanki kantaa ja voi kävellä melkein missä vain. Pilkilläkin on pariin otteeseen käyty ja Hile on kunnostautunut kala varkaana. Onneksi se luopuu niistä suhteellisen nätisti vähän aikaa leuhoteltuaan ympäriinsä että hähääh, kattokaas mikä mulla on... Pikku hölmöläinen! Hippu on pääasiassa ollut pilkkireissuilla hihnan nokassa ja Helmikin kaiken varalta liinassa lähellä olevan mummolan poroaidan takia.. Joskus aiemmin saanut ne muutaman kerran sieltä hakea poroja paimentamasta niiin parempi pitää kiinni. :-) Helmi käyttäytyi liinan nokassa kyllä oikein moitteettomasti, eikä yrittänytkään aitaa kohti. 


Hipun kanssa käydään ensiviikolla ultrassa, jännää! Ei malttaisi odottaa vaikka epäilyksiä mulla on miten käy.. :)
















1 kommentti:

  1. Konsta on kyllä lupaavan näköinen uros, tykkään kovasti!! :)

    VastaaPoista