Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

tiistai 13. tammikuuta 2015

Kajaani KV

Vuosi pyöräytettiin käyntiin Kajaani KV:ssa. Ilma oli kyllä ihan jäätävän kylmä ja flunssanhan sieltä itse sain mukaani. Lähdettiin matkaan jo aamu neljältä kun matkassa mukana olleilla Heidillä ja australianpaimenkoira pojilla oli kehä heti yhdeksältä. Rene nappasi myös ROP-sijoituksen niin jouduttiin myös ryhmäkehät odottelemaan :-) 
Omien tyttöjen osalta meni mukavasti, harmi vain kun Helmi säikähti ihan tajuttomasti yhtä kovaäänistä kuulutusta joka tuli juuri ennen meidän kehään menoa.. Ei siitä esiintymisestä sitten tullut mitään, mutta tuloksena kuitenkin ERI4 sa seuraavalla arvostelulla: 
" Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä luusto ja koko. Hyvä narttumainen pää ja ilme. Hyvät korvat. Hieman vaaleahkot silmät. Hyvä otsapenger. Hieman lyhyt kaula. Hyvä selkä ja lantio. Hyvä häntä. Hyvä rungon syvyys. Tasapainoisesti kulmautunut. Tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu."

Minni ERI1 Sa VaSert
"Erinomaiset mittasuhteet, hyvin narttumainen kokonaisuus. Karva vaihtumassa. Ulottuva kaula. Hyvin narttumainen pää. Riittävän tummat silmät. Tarpeeksi leveyttä päässä. solakka runko. Hyvä takaosa. On edukseen liikkuessaan. Hyvin kaunis ylälinja. Miellyttävä luottava(?) askel. Käyttää hyvin häntää liikkeessä."

Helmi melkein 4v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti