Helmi, Minni ja Hippu

Helmi, Minni ja Hippu

maanantai 6. elokuuta 2012

Kuopio KV 4.-5.8

Tehtiin viikonloppuna Helmin kanssa reissu Kuopio KV:hen Heidin ja australianpaimenkoira Nipan ja Pojun, sekä Annikan ja cockerspanieli Ladyn kanssa. Suurempia odotuksia itsellä ei ollut, Helmi on melkolailla karvaton. 
Kuitenkin EH:t saatiin molemmilta päiviltä, joista olen ihan tyytyväinen.

4.8. tuomari Tanya Ahlman-Stocmari
"Feminiininen kokonaisuus. Hyvät korvat. Selvä otsapenger. Kauttaaltaan oikeailmeinen pää. Kaunis kaula. Toivoisin korostuneemman eturinnan. Kokoon sopiva raajaluusto. Ei parhaassa karvapeitteessä, mutta erinomainen karvanlaatu. Saisi kantaa häntäänsä paremmin liikkeessä. Liikkuu hyvin. "

5.8. tuomari Matti Palojärvi
" Musta ruskein merkein. Keskikokoinen. Mittasuhteiltaan pitkähkö. Oikealinjainen pää, hyvät korvat. Hyvä selkä. Kevyt raajaluusto. Hyväasentoiset raajat, riittävästi kulmautunut. Turkki ei tuuheimmillaan. Taka-asentoinen häntä. Kevyt liike, miellyttävä luonne."
Helmi on ilmoitettu Hyrynsalmen rn ensi viikolla ja Tromssaan syyskuussa. Käydään nyt noissa vielä kun ilmoitettu on, sit jäädään kasvattelee turkkia. 

Ruusa ja varsinkin Hippu on tiputtaneet myös turkkinsa ihan kokonaan, Hippu näyttää kyllä aika raukalta tällä hetkellä. No semmoista se on pentujen jälkeen. Keskitytään nyt lenkkeilyyn, agilityyn ja tokoiluun, näyttelyt saa tältä erää jäädä. :) 

Pennuillakin kuulostaa menevän mukavasti uusissa kodeissaan ja siitä olen erittäin iloinen! Ikävähän pikkuisia meinaa olla, mutta onneksi kuulumisia ja kuvia on tullut kivasti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti